egim

              eDnevnik

              svedocanstvasrp

              svedocanstvamadj

  • Назив школе: Гимназија
  •   Адреса: Зелена улица 13, Бечеј
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Телефон: 021/6913-165
  • страница гимназије
  • страница гимназије

Истакнуто

Исказивање интересовања за вакцинисање против Covid-19

Да бисте исказали интересовање и попунили упитник кликните на следећи линк ”Покрени услугу”.

Исказивање интересовања за вакцинисање против Covid-19. Допис можете прочитати путел овог линка.

 

Шта представља ова услуга?

Попуњавањем једноставног упитника исказујете интересовање да примите вакцину против COVID-19.

Попуњавањем упитника и слањем захтева не дајете сагласност за вакцинацију, већ искључиво исказујете интересовање. Сагласност за вакцинацију је документ који се потписује код лекара и уколико се одлучите да се вакцинишете тај документ ћете тамо потписати.

У сваком тренутку своје исказано интересовање можете да промените или обришете.

Да бисте покренули ову услугу није потребно да будете регистрован корисник Портала еУправа. 

Како да попуните упитник?

Да бисте исказали интересовање и попунили упитник кликните на следећи линк ”Покрени услугу”.

Након тога потребно је да попуните формулар и наведете тражене податке.

Имејл и контакт телефон је неопходно да оставите, како бисмо могли после да Вас контактирамо и јавимо термин вакцинације.

Можете да одаберете било који тип вакцине за који је Агенција за лекове и медицинска средства (АЛИМС) потврдила безбедност, ефикасност и квалитет, или можете да одберете жељеног произвођача вакцине (једног или више).

Након што успешно попуните упитник на имејл и путем СМС поруке добићете потврду са детаљима. 

Стипендирање и подршка ученицима

Гимназија у Бечеју прати и помаже добре ученике. Преко 50 наших ученика добија државну стипендију. Такође, сваке године бечејска Гимназија својим ученицима обезбеђује бесплатне уџбенике, помаже и суфинансира одлазак у истраживачку станицу „Петница“. За остварене резултате на репибличким такмичењима наше ученике новчано награћујемо, а најбољи матуранти награђују се са лап топовима, таблетима и вредним књигама.
Осим материјалне подршке, наше ученике успешно припремамо за наставак школовања кроз професионалну оријентацију и припреме за пријемне испите на изабране факултете. У том смислу изузетно је важна наша успешна сарадња са свим факултетима новосадског Универзитета и шире и могућност адекватног избора наставка школовања.
Такође организованим посетама различитим манифестацијама, музејима, позориштима, сајмовима наша школа пружа могућности за свестрано перманентно развијање личности гимназијалаца.

Међународна сарадња - бисер наше школе

У бечејској Гимназији постоји могућност међународне размене на различитим нивоима. За нас учионица није ограничена зидовима школе, за нас је учионица цео свет. Кроз различите програме међународне сарадње , гимназијалци су у могућности да путују Европом и светом, да уче и усавршавају стране језике, упознају друге културе, стичу нове приајтеље и проширују знања и  могућности за даље школовање и напредовање.
До сада смо одлазили и сарађивали са школама и појединцима из Мексика, Бразила, Италије, Белгије , Пољске, Швајцарске, Немачке, САД, Мађарске, Румуније, Тајланда, Русије...
Сваки наш ученик има прилику да посети или угости ученика и буде део ове богате међународне сарадње.