egim

              eDnevnik

              svedocanstvasrp

              svedocanstvamadj

  • Назив школе: Гимназија
  •   Адреса: Зелена улица 13, Бечеј
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Телефон: 021/6913-165
  • страница гимназије
  • страница гимназије

Ванредно стање

UPITNICI - NASTAVA NA DALJINU

Tokom vanrednog stanja izazvanog epidemijom virusa KOVID -19 Gimnazija u Bečeju realizovala je nastavu na daljinu putem platforme "Google clasroom" po važećem rasporedu časova trudeći se da učenici steknu potrebna znanja, veštine i kompetencije i u ovim uslovima.Želeći da unapredimo učenje anketirali smo učenike, nastavnike i roditelje.

POGLEDAJ UPITNIK ZA UČENIKE

 

POGLEDAJ UPITNIK ZA RODITELJE

 

POGLEDAJ UPITNIK ZA NASTAVNIKE

Измена школског календара – без пролећног распуста у Војводини

Имајући у виду актуелно ванредно стање на целој територији Републике Србије, Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице донео је одлуку о промени календара образовно-васпитног рада покрајинских основних и средњих школа за школску 2019/2020. годину.

Због пандемије вируса COVID-19 и увођења низа мера које се односе на контролу кретања грађана, као и на укидање градских и међуградских аутобуских линија и свих културних и спортских садржаја, ресорни секретаријат сматра да се уместо планираног пролећног распуста – у периоду од 10. до 20. априла – обавља настава на даљину, осим за време ускршњих празника.

За време ускршњих празника – по Грегоријанском календару, од 10. до 13. априла, као и за време празника по Јулијанском календару, од 17. до 20. априла – неће бити наставе, већ ће се емитовати едукативни садржаји о Ускрсу, као и садржаји који се односе на слободно време ученика. Настава на даљину обавља се поново од 21. априла, укључујући и наставу сваке суботе.

Измена школског календара истовремено ће омогућити надокнаду пропуштених сегмената наставног процеса. На основу ове мере очекујемо да се након нормализације ситуације образовно-васпитни рад врати у редовне токове и да се настава заврши у планираном времену.

Измена школског календара